În martie, agenda RAISE Youth a fost plină: două sesiuni online de formare a competențelor digitale, patru ateliere online în cadrul programului de servicii sociale și, desigur, demararea programului de consiliere profesională.

În cadrul acestui program, se urmărește furnizarea de servicii de informare, consiliere și orientare profesională pentru integrarea pe piața muncii, în educație, formare sau antreprenoriat pentru 160 tineri (6 grupe) NEETs din cadrul proiectului RAISE Youth.

Tot în martie, în cadrul Demo Centrelor noastre, tinerii interesați să dezvolte o activitate agricolă sustenabilă vor beneficia de sprijin din partea proiectului RAISE Youth. În urma îndrumării de specialitate și a transferului de informații practice privind tehnicile si tehnologiilor specifice din domeniile producției agricole, tinerii vor dobândi competențe în ceea ce privește înființarea și consolidarea activităților agricole din spațiul rural.

Mai multe puteți afla aici (http://www.resurseumane-aur.ro/files/noutati/2021 03 31 RAISE Youth update MARTIE 2021.pdf).