Proiectul „Social Innovation Zone” lansează în România „Social Business. The Game”, rezultat al colaborării dintre șase organizații din: Bulgaria, Austria, Franța, Spania, Marea Britanie și România. Proiectul este co-finanțat prin programul Erasmus+ pentru Cooperare pentru Inovare și Schimb de Bune Practici al Uniunii Europene, este coordonat de „Balkan Institute for Labour and Social Policy” din Bulgaria, fiind implementat în România de Asociația Națională a Specialiștilor în Resurse Umane („AUR” –A.N.S.R.U.).

„Social Innovation Zone” a urmărit colectarea celor mai bune practici și instrumente de lucru în domeniul economiei sociale, antreprenoriatului social și inovațiilor sociale și facilitarea accesului la aceste materiale pentru factorii interesați din domeniul economiei sociale: experți, organizații, viitori antreprenori sociali.

Ca răspuns la provocările antreprenoriatului social, acest proiect a dezvoltat un instrument educațional inovator în domeniul învățării non-formale, sub forma unui joc inspirat de viața reală. Simularea plasează jucătorii în rolul viitorilor antreprenori.

Testează-l și află cum este să fii propriul tău șef!

Aici găsești toate informațiile de care ai nevoie: http://www.resurseumane-aur.ro/news/proiectul-%E2%80%9Esocial-innovation-zone%E2%80%9D-lanseaz%C4%83-in-rom%C3%A2nia-%E2%80%9Esocial-business.-the-game%E2%80%9D–717